De Qi of energie die me op vele vragen een antwoord gaven.

Christiane had een Roeping , en was Zuster in de Wereld en heb plechtigheid bijgewoond.Sifu Walter Kung-Fu overalMaria verscheen aan de Grot van Onkerzele.
Laureaten gedichten, nam plaats Christiaen Desitter in die in kliniek verbleef.Afscheid Chen Hongxuen in Sint Pieters kerk Gent, zelfde kerk waar ik ook afscheid nam van mIk passeerde vaak langs die verlaten Kapel, die zo een uitstraling had , en de mensen die dit lieten verkommeren.De verkommerde Kapel,niemand renoveert ze, is nochtans een rustpunt langs de WEG.Walter Toch aan het huis van : "zieneres Leonie Van Den Dijck" ,zag de apocalyps in haar woning te Onkerzele.
Graf Zieneres Leonie Van Den Dijck (zal binnekort wel Zalig verklaard worden).Christiane Desitter met haar gedicht die aan Muur van Onkerzele hangt, ze was laureate.Het BEGIN v/d Topacademie Sifu Walter TochGrootmeester Chen Sitong te Gast bij Sifu Walter Toch.
Ging met Grootmeester Chen Sitong naar concert naar Forest Nationaal met Chuck Berry / Jerry Lee Lewis /Little Richard , wat een dag en ENERGIE die uitzonderlijk zijn.Chen Sitong houdt van Jezus , onstak kaars voor hem.Dit Beeld sprak me aan in de kerk van Blankenberghe, en iedere maal ik er was om stak ik kaars.
Hier verscheen een Engel, Grot Onkerzele.Pater JOS v/d Karmelieten zegende de Topacademie Sifu Walter Toch , tegen de onzichtbare krachten o.a.Sifu Walter Toch , met vragende ogen gericht op de wereld.IJzeren hand tegen de zichtbare krachten.Balans in het leven hebben veel vormen, en zijn vroeg of laat nodig.
Sifu Walter Toch met Circusopleiding , Jackie Chan deed ook het Chinees Cirkus en Opera.Het begin v/d Topacademie Sifu Walter Toch , in het NIETS zit alles en goede training om hout te breken.
Sifu Walter Toch volgde Circus opleiding bij de bekende NAVARO voor saltoYin & Yang blijven in balans.Balans is belangrijk, klein onderdeel examen STAP 3 Shaolin Kung-Fu.Aartsengel Miha√ęl,tekening Walter Toch die toen 10 j.was.Dan begon het vechten tegen zichbare en zichtbaar kwaad in de krijgskunsten.M
Christiane Desitter (+) 16 /01/2014 ,vormselmeter en bijzonderste Mejuffrouw in W. Toch zBijzondere mensen in mDe WANORDE werd ORDE van Topacademie Sifu Walter Toch 1998Sifu Walter Toch zoekt balansen 24/03/1997Sifu Walter Toch , Kung-Fu is leven.
Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.
Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.
Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.
Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.
Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.Wat een genade Christiane haar 40 jaar te kennen.De ouders Prof. Desitter Gerard & Lerares L. Thienpondt van mRobert Buyst trouw lid taijiquan chen Sifu W.Toch ,stuurde me die foto.
Christiane met haar kloostervriendin.Prof.en lerares ouders Christiane.Prof.en lerares ouders Christiane.Prof.en lerares ouders Christiane.
Christiane als bijzitter op kiezing hetgeen ze graag deed als lerares.Christiane en haar Moeder die ik allebei goed kende.Christiane was altijd modieus.Christiane in Mercedes van Walter en waren altijd samen.
Christiane op haar school.De MABU het zwarte beest van honderden leerlingen Sifu Walter TochBeelden Christiane en haar Moeder beelden die ik nooit vergeet.
Christiane kon ook goed haar handen gebruiken met aankoop van (één) van haar huizen.Christiane hield ook van mooi interieur in de stijl van haar afkomst als Prinses.Christiane op één van haar scholen als Godsdienstlerares te Nazareth.
Christiane & Walter , mChristiane met Grandmaster Chen Sitong die Sifu uitnodigde.Na de workshops deden we uitstapjes.
Na de workshops deden we uitstapjes.Na de workshops deden we uitstapjes.3 verschillende Meesters en vrienden.Christiane vertelde me het verhaal van die schouw ...
Kerstdag en Romeins Katholiek Geloof stonden altijd HOOG aangeschreven bij Christiane en Walter.Christiane met Topmonniken en Taiji aan tafel uitgenodigd door Sifu W. Toch
Christiane stond open voor iedereen als Godsdienstlerares.Haar huis waar ik Christiane heb ontmoet en vele herinneringen.
We waren altijd samenGoed werken bij de Franciskanen te Gent.Sifu toont technieken aan (+) Gilbert De Man en leerzame gesprekken.
Sifu bij begin van zSifu bij begin van zSifu bij begin van zSifu bij begin van zSifu bij begin van z
Sifu bij begin van zSifu bij begin van zChristiane op één van haar scholen waar ze Godsdienst gaf.
Christiane op één van haar scholen waar ze Godsdienst gaf.Christiane met Shaolin Monnik Jiao Hong Bo (mChristiane verkleed voor toneelstuk op haar school.Topdelegatie Shaolin Monniken met Christiane.
Christiane op een van haar scholen met Jiao Hong Bo (Sifu z
Samen met Christiane aan zee.Samen met Christiane aan zee.Samen met Christiane aan zee.Samen met Christiane aan zee.
Samen pick-nick in Maldegem.Christiane samen met Grandmaster Chen Sitong (Coach Taiji Chen in Chenjiagou China)Van Christiane wist ik dat dit te koop was , en werd zo de Topacademie 1995Christiane schonk haar piano cadeau, zo goedhartig was ze !
Christiane was een echte Prinses , die ik 40 jaar geleden ontmoette.
Prof. Gerard De Sitter wetenschapper/uitvinder , Vader van Christiane.Christiane bij de Adel  Koning  Juan Carlos.Christiane als Godsdienstlerares met de communiekanten.Christiane gelauwerd als Muziek lerares.Christiane in zangkoor.
Ik herinner me de mooie dagen in Blankenberge met Christiane en haar Moeder.Christiane was altijd PRIMUS op school.Christiane was echt gelovig en zat dan in een andere wereld zoals sommige Heiligen.Walter met 2 fantastische vrouwen Moeder en Dochter.Christiane in Oostakker Lourdes, op die momenten was ze in een andere wereld.
Christusbeeld in Kerk Blankenberge , had iets bijzonder.Walter met 2 fantastische vrouwen Moeder en Dochter.Christusbeeld in Kerk Blankenberge , had iets bijzonder.Christiane met leerlingen van haar in Gent op Korenmarkt.Christiane hield van bloemen.
Walter en Christiane in Blankenberge.Walter en Christiane in Blankenberge.Christiane met haar zang en muziekkoorChristiane op haar communie.
Christiane in school.M
Christiane met haar brave moeder.Met Christiane onderweg naar Hulst.Met Christiane onderweg naar Hulst.Christiane hield van mooie meubelen.
Christiane met haar zangkoor.2 bijzondere mensen Christiane en haar moeder.Christiane hield van renoveren.Toen ik hen nog niet kende.
Christiane schreef detectiveverhalen en hield van Poirot.Christiane in Banneux met Margriet van Legioen Kleine Zielen.Christiane in Banneux met Margriet van Legioen Kleine Zielen.
Walter Toch bij bezoek aan Christiane en haar moeder.
Christiane met renovatie.Christiane toen ik haar nog niet ontmoette.Christian met Laurent Declercq  , 1e lichting Godsdienstleerkrachten.Christiane op haar plechtige communie.Christiane bij bezoek kloostervriendin.
Christiane met haar ouders in Londen.Christiane met Shaolin Shi De Ding in Brussel voor demo met Sifu W. Toch
Christiane hield van de zee en was meditatief.Christiane bijzondere Juffrouw.
Jaren en jaren later ontmoette ik die bijzondere Juffrouw.Christiane met haar ouders , Prof. en leraressen.
Christiane , uitstekende Gastvrouw.MM
Dit doet ook deugd !Mysterieuze beeltenis na waterschade op kader , Topacademie Sifu Walter Toch 16/09/2014
MMoeder van Christiane ,Laura.Een v/d klassen van Christiane.Christiane met haar schoolkinderen.Christiane m
Zhen qi zi xing , de ware qi beweegt vanzelf , gekregen op 10 februari 2015 van Collega Jan Eeckhout20 September 2015 , bijzondere wolken na de Topworkshop Zelfverdediging , een bijzondere goede dag ...20 September 2015 , bijzondere wolken na de Topworkshop Zelfverdediging , een bijzondere goede dag ...Zegening Topacademie Sifu Walter Toch in totaal door Pater Augustijn Willem Schouten 7 Januari 2016 
[Back]

 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel