Nieuwsbrief April 2013


<< Terug

Geachte ,


° Terug Supersucces op SPIRAPA in Dienstencentrum Gentbrugge op zondag 7 april 2013 , in deze paranormale beurs , legt de Sifu veel nadruk op "qi" en past in deze omgeving en meestal als ik optreed heb ik kleine groep (fans) waaronder één leraar fysica en wetenschapper , die me tracht te doorgronden , en het gesprek is dan telkens aangenaam met andere inzichten van de "qi" van een niet exacte wetenschap. Ingeborg (VTM) was ook van de partij met haar lezing , en stonden alle 2 aangeduid als Toppers op de affiche , de Topacademie trad voor en na haar lezing op. M'n oude assistent vanuit m'n karate-do periode Roland Martens en jeugdvriend was ook aanwezig , want vroeger in de Jiu-Jitsu en Karate-Do periode waren we de schrik van velen in training en in Competitie (in positieve zin) door onze volle en diciplinaire inzet. Zo konden de aanwezige leden voelen en zien , welke kracht hij nog uitstraalde , en Sifu dan eindelijk eens op kruissnelheid kon komen als Roland aanviel , en zo demonstreerde met o.a: dat men met de Yin kracht , gemakkelijk zich kan verdedigen. Zo waren er bij de leden de jongste Renzo en de oudste Robert aanwezig , hetgeen een gans leven kan overschouwen in de Martial Arts , verder waren er Johan Vispoel , Nasser , Regine , Chevy ,Christophe , René (oude bekende) Frank. Het was een aangename en boeiende namiddag en het publiek genoot en feliciteerde me en dit straalt dan ook af op degene die meededen.

° Zondag 14 April van 14u tot 16u boeiende workshop door Sifu , de 8 poorten , en 8 basic Bagua of interne Cirkellopen + gebruik applicatie's , er zijn reeds enkele leden ingeschreven , en men kan ook nog ter plaatse inschrijven , deze workshop is OPEN voor iedereen , en ook vooral aanrader voor mensen die geen krijgskunst doen , voor de gezondheid of opbouw om dagelijks die oefeningen te doen , om zo bij ouder worden of zittend beroep zich men beter kan bewegen en concentreren en dit ten goede komt in Uw beroep , relatie enz , en zo een positieve uitstraling krijgt. Dus tracht zoveel mogelijk mensen te overtuigen , want tenslotte zijn Jullie m'n beste reclame en voorbeeld hoe fit & gezond Jullie zijn op natuurlijke manier met technieken uit oude Chinese krijgskunst die Sifu leerde in China.

° Op dinsdag 16 april van 9u tot 15u , woensdag 17 april van 9u tot 12u , donderdag van 9u tot 15u is er terug de DOE-AAN-SPORTBEURS en reeds aan de 24ste editie , waar Sifu rééds van in het begin bij was. Daar zullen terug één 8000 kinderen aanwezig zijn van 200 scholen , om initiatie te volgen in de meer dan 50 Sportfederatie's enz , die aanwezig zijn. Sifu staat in en onderricht het Shaolin Kung-fu . Leerlingen die de Sifu willen helpen zijn altijd WELKOM , en kunnen dan ook véél leren. Alles gaat door in Flanders Expo in Gent , en Sifu is in HAL 6 , verwittig me degene die meegaan , dan kan ik al planning maken , en er het BESTE uithalen om onze JEUGD te motiveren te bewegen op Chinese Shaolin Kung-Fu , en dit het zaadje kan zijn dat positief kan openbloeien voorzichzelf en de mensen waar men in contact mee komt.
 

° Elke donderdag geeft Sifu Tai-Chi van 19u tot 20u , op DONDERDAG 25 APRIL is er WERELD TAI-CHI dag , waar men dus overal ter wereld met Tai-chi bezig is . Voor hen die het NOG niet kennen en is het één aanrader , en zo kan degene die Kung-Fu doen , hun Kung-Fu vergroten door de Yin energie te begrijpen en noodzakelijk is om SUPER te worden . Uiteraard is het als healing ook SUPER en kan iedereen het DOEN en er véél baat bij hebben , en alléén de STAP te leren zetten.

Gegroet Sifu


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel