Nieuwsbrief Mei 2013


<< Terug

Geachte ,

° Op 1 Mei is er training , en zoals Jullie weten , is er alleen geen training op KERST & NIEUWJAARSDAG , want de Chinese krijgskunsten zijn méér dan sport en vraagt véél training.

° Op 5 Mei is de Sifu terug uitgenodigd op de SPIRAPA beurs in Hamme , de lessen s'morgens gaan door, verder info kijk op NIEUWS van m'n website.

° Zaterdag 11 Mei is Sifu uitgenodigd op Top Budodag in Zedelgem als Docent en zal mini demo geven , zie ook voor verdere info op NIEUWS , uiteraard kan iedereen daar aan meedoen , en kom je in aanraking van verschillende krijgskunsten met ook bekende Docenten.

° 30 Mei is er SPECIAL OLYMPICS , waar Sifu reeds verschillende jaren wordt terug gevraagd voor het Shaolin Kung-Fu en is een initiatief van Provincie Oost-Vlaanderen , Bloso enz , en gaat door in de Gavers in Geraardsbergen.

° De Workshop in April van Bagua en de 8 poorten kende geweldig succes en de leden die meededen v/d Topacademie haalden er véél zaken uit die hun niveau in Kung-Fu & Taijiquan terug op hoger peil brachten. Af en toe zal de Sifu één dergelijke workshop geven , die beoefenaars v/d krijgskunsten iets bij brengen , en vooral ook voor leken het nuttig kan zijn als o.a: healing of zelfverdediging. Sifu brengt altijd nieuwigheden en trekt een bepaalde elite aan , en is niet als de mediatieve sporten waar de massa is.

° Nu zondag 28 April tijdens normale les van 10u30 tot 12u , zal Sifu Thema geven op Drukpunten of Dim-Mak en de 5 elementen , en ook de restoring , mocht er iemand flauwvallen bij overdruk enz. Uiteraard zijn deze lessen ook open voor de andere groepen v/d Topacademie of elders.

Gegroet Sifu Walter Toch

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel