Nieuwsbrief Juli 2013


<< Terug

Geachte

 

° Sifu heeft 3 grote banners , die hij destijds gebruikte op z'n Int. Festivals Der Krijgskunsten o.a. 2 x in Topsporthal Bloso Gent. Het zijn mooie Banners met Kung-Fu & Taijiquan. Mensen die deze Banners willen (GRATIS) , maar deze ergens kunnen ophangen aan leeg huis of dergelijke (waar het mag ) , verwittig dan Sifu , wees SNEL want heb er maar 3. Zo hebben die Banners een 2e leven en kan hun uitstraling waar duizenden mensen hebben opgekeken nog een NUT hebben.

° Zoals je weet gaat Sifu altijd door , en zijn er toch constant leerlingen die komen tijdens de vakantieperiode en zelf enkele nieuwe. Trouwens er is een grote reclame in het Boekje v/d beroemde Gentse Feesten (50.000 exemplaren en online) en beloofd voor September.

° Binnenkort zijn er terug NIEUWE prachtige Flyers , met aanpassing dat vanaf September elke donderdag van 19u tot 20u30 één NIEUWE afdeling WING CHUN zal gegeven worden door Sifu die zich daar ook in specialiseert , en in Oktober 2013 een workshop zal gegeven worden in de Topacademie door Europese Topmeesters in Wing Chun , later daarover meer. Taiji Chen verhuist dan vanaf September elke vrijdag van 18 u tot 19u. Alles is traditioneel en hebben directe lijnen met de Shaolin Tempel en Chenjiagou China , de bakermatten van Shaolin Kung-Fu en Tai-Chi in de Wereld , en zoals je weet de Sifu onder deze Topmeesters trainde en examens deed enz. Dus veel mogelijkheden om NIVEAU te verhogen.

° Binnenkort zal Sifu z'n BOEK af zijn , één Meesterwerk en exclusief die de belichting geven op bijna 50 jaar krijgskunsten die Sifu met passie deed en nog doet , en dit niemand ter wereld deed. Men kan het ZIEN als meditatieboek , waar men op 1 artikel wel 20 jaar kan nadenken of soms op 1 second kan begrijpen. Dit boek zal men NIET bij de grote uitgevers vinden. Dit BOEK zal ook als THEMA dienen op de EXAMENS in het onderdeel van de "VERHANDELING", en Sifu zal dan de examinandus een thema uit het Boek vragen , en NIEUW ook daar punten zal op geven op het mondeling gesprek. Zij die dan slagen zullen dan één soort koninklijke opleiding hebben genoten die men NIET op school of Unief kan vinden , en dit één traditionele manier is van MEESTER tot Leerling. Ik verwittig de kandidaten reeds op voorhand voor zij die SLAGEN hebben dan een speciale KRACHT die Sifu doorgeeft in de opleiding, waar velen hun zullen BENIJDEN , en dan is het MOEILIJKSTE om  met de voeten op de GROND te blijven , maar HELAAS , Sifu is Jezus Christus NIET , die zelf werd verraden door JUDAS , maar Sifu doet gewoon z'n BEST en de rest is aan de leerlingen om deze gouden parels te koesteren en zo z'n PAD sterker kan maken.
 

° EXAMENS staan op TIL voor enkele leden , en kunnen zich dan ook bijschaven via privélessen bij de Sifu , zoals vroeger sommige kandidaten deden.

Gegroet Sifu Walter Toch


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel