Nieuwsbrief Augustus 2013


<< Terug

Geachte ,

° Vrijdag 30 Augustus is Sifu terug uitgenodigd op SUMMERKICKS of jeugdkamp van Free Time , en zal daar initiaties geven in Shaolin Kung-Fu . Alles gaat door in de Hogeschool in Sint-Denyslaan Gent van 13 uur tot 17 uur. Leden met graduaties die Sifu willen begeleiden zijn Welkom en contacteren me maar.

° Donderdag 5 September van 19u tot 20u30 start Sifu met WING CHUN afdeling en is aanrader.

° Vrijdag 6 September start Sifu terug met Chen Taijiquan telkens van 18 u tot 19u , en is ook aanrader en complementair met Shaolin Kung-Fu en Wing Chun en brengt een harmonie tussen Yin & Yang waardoor de innerlijke & uiterlijke systemen van de Chinese krijgskunsten verbeteren zowel als healing en als zelfverdediging.

° Zaterdag 7 September 1e SPORTMARKT Gent , van 13 uur tot 18 uur in het Centrum van Gent , Sifu staat met STAND op de Poeljemarkt. Zo zullen er verschillende initiaties , demo gegeven worden in Kung-Fu / Tai-Chi / Zelfverdediging / Qi-Gong / Wing Chun. Alle leden WELKOM om mee te doen of de Sifu te helpen , en denk aan het vorige SUCCES dat toen Sportief Gent noemde , dus allen op post, alle initiaties zijn GRATIS.

° Zondag 8 September jaarlijkse opendeurdag v/d Topacademie , GRATIS initiaties voor hen DIE voor de 1e maal meedoen , breng zoveel mogelijk vrienden, familie mee , en laat hen zien HOE goed ge al bent. Hier zullen verschillende thema's aan bod komen zoals Shaolin Kung-Fu / Tai-Chi / Wing Chun / Qi-Gong en zelfverdediging met drukpunten of tegen mes enz. De KIDS is van 9u30 tot 10u30 en van 10u30 tot 12 uur jeugd vanaf 13 jaar en volwassenen , dus maak maar PROPAGANDA om iets speciaals te beleven voor de beginners dat goed is voor lichaam & geest en als zelfverdediging in deze kwade tijden. Voor alle deelnemers Gratis poster met handtekening Sifu !

° Als je naar m'n website gaat www.shaolin.be en klik op impressie en klik dan op video , zul je veel nieuwe exclusieve filmpjes zien van wereldniveau , en toont o.a: beelden van de beroemde Shaolin Monniken die Sifu voor 1e maal naar Europa bracht enz., en reeds zoals vroeger gezegd zijn dit Unieke opnames , en sommige beelden vind je terug op You Tube , die eigenlijk van me zijn en gefilmd op m'n Internationale Festivals Der Krijgskunsten die ik indertijd gaf , en sommige (gestolen filmpjes) hebben soms 5.000.000 bezoekers. Geen nood Sifu geeft alle originele en zet ze op m'n website , en dank ook leerling Frank om me daar technisch bij te helpen.

° Nieuwe leden beginnen te komen , en Sifu geeft nog maar een beperkte voorraad van z'n UNIEKE posters , en voor verzamelaars zullen die in de toekomst zeker naar 300 euro gaan of meer , dus wie slim is kan beleggen en kan ze kopen aan 10 euro per stuk , want OP is OP, en is maar hint van Sifu , en door m'n handtekening erop zullen ze nog in waarde stijgen en betuigen dan ook de originaliteit.

° Binnenkort M'n Nieuw Boek , en heb al zéér goede recensies uit verschillende hoeken van schrijvers , leerlingen. Daarover meer dan later.

° Binnenkort zijn er examens , en voor degene die SLAGEN voor hun 1e examen , zullen dan zoals in de oude Chinese traditie der krijgskunsten , een soort doopnaam krijgen , die zal dan uiteraard in het Chinees zijn. Voor hen die al graduatie hebben zal Sifu moeten mediteren over de gepaste naam die bij U past. Zo heb je dit bijvoorbeeld ook in Capoeira , waar ik destijds de doopnaam kreeg van KUNG-FU , dus voor me kon het niet authentieker zijn , beter dan MUG of MUIS enz.

Gegroet Sifu Walter Toch
 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel