Nieuwsbrief September 2013


<< Terug

Geachte ,

° Wat één druk begin in September , de 1e START was met nieuwe afdeling Wing Chun , goede opkomst en  lovende woorden v/d deelnemers. Ik was blij dat de deelnemers al beoefenaars waren uit m'n verschillende afdelingen , en zo kon ik beter to the point gaan. Johan vertelde me dat hij zelf 1 kilo vermagerd was !. Dus iedereen kan ELK moment aansluiten , en denk eraan IEDEREEN kan het doen , en tijden waar we nu leven en agressie die er heerst , is het belangrijk TOCH iets te kennen. Vergeet ook niet U in te schrijven op de Workshop op 3 Oktober met de Europese TOP in Wing Chun , bekijk m'n NIEUWS op m'n website , of de info die ik reeds doorstuurde.

° De Tai-Chi kende ook enorm succes , en zoals ik al zei: Yin & Yang gaan goed samen en wordt het Kung-Fu /Wing Chun nog sterker.

° 7 September was er de 1e Sportmarkt v/d Sportdienst Stad Gent , de weergoden waren ons goed gezind , en het werd een weergaloos succes voor de Topacademie , waar honderden mensen bleven kijken naar de demo's die Sifu gaf met z'n talrijke opgekomen leden , heb felicitaties gekregen van Schepen van Sport & Sportdienst Gent , verder kreeg ik goede kritiek van mensen die ons bezig gezien hadden en aanbieding om in school initiatie te komen geven , bekijk foto's op m'n website www.shaolin.be  Ik wacht al op de volgende editie.

° 8 September was het terug jaarlijkse OPENDEURDAG , en  één overdonderend succes ,  Sifu gaf eerst voorwoord  met het NUT van Kung-Fu aan de ouders in moderne maatschappij en liet m'n Top Kids demo geven zodat de kinderen in spé konden zien dat ze ook Kung-Fu helden kunnen worden. Zowel bij de Jeugd als de volwassenen waren er nieuwe kandidaten die ons o.a: de vorige dag gezien hadden op de 1e Sportmarkt. De kinderen kregen GRATIS getekende exclusieve POSTER v/d Sifu.

° Sifu is uitgenodigd en zal terug aanwezig zijn op SPIRAPA , en verantwoordelijk voor de Krijgskunsten. De Beurs is GRATIS , en U kan alles zien op NIEUWS van m'n website www.shaolin.be


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel