Nieuwsbrief Oktober 2013


<< Terug

Geachte ,

 

° Donderdag 3 Oktober was er de 1e Workshop Wing Chun met  Europese Topmeesters Sifu's Johnny Rijckewaert . Het concept en organisatie was van Sifu Walter Toch. Het was een enorm SUCCES qua opgedane KENNIS en zeker 23 deelnemers. Het niveau was goed en de meeste deelnemers waren al beoefenaars uit de verschillende afdelingen van Sifu z'n Topacademie. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar. De wekelijkse lessen Wing Chun op donderdag van 19u tot 20u30 hebben véél bijval o.l.v. Sifu Walter Toch en zijn goede voorbereiding voor de komende workshops enz. Bekijk de foto's op www.shaolin.be

° De kleding lijn van Sifu Walter Toch hebben enorm bijval en zeker 30 leerlingen hebben al uniform , en dit getuigd van discipline en vooral harmonie , en dit zal mooi zijn voor demo's enz. Een 2e levering zal komen eind Oktober , Sifu stuurt de pakken nog bij , zodanig dat ze Topper dan Topper worden. Sommige leerlingen hebben al een 2e pak , hetgeen gemakkelijk is als men hard traint of veel zweet enz. Voor de Tai-Chi afdeling is er ook een kleding lijn en eveneens voor de Wing Chun zijn er speciale broeken op komst , en zal dit ook getuigen van discipline en harmonie voor training, demo enz. Sifu geeft in alles véél tijd , onderzoek en geld ingestoken en is alles exclusief , hetgeen de Topacademie nog populairder maakt en er zo maar 1 is in Belgie en Topper en gekend is op Wereldvlak v/d Martial Arts.

° September zijn er veel nieuwe leerlingen in de verschillende afdelingen v/d Topacademie , en dit is te wijten aan de activiteiten van de Sifu en vooral werkend als Prof. en bijna 50 jaar actief , en wie leerling is van de Topacademie KRIJGT het BESTE en is een referentie wie er lid is.

° Op zondag 13 oktober is er SPIRAPA of één van de Grootste Paranormale Beurzen in Belgie , Sifu is reeds jaren gevraagd om de Kriigskunsten te leiden voor demo's of initiaties . De Beurs is volledig GRATIS , en iedereen is Welkom , Sifu zal er rond 13u al zijn . Het gaat door in de Stadshallen van Overmere Donk , klik  in NIEUWS op m'n website www.shaolin.be , de trainingen zondagmorgen gaan dan gewoon door.

° De examens komen naderbij voor het Shaolin Kung-Fu , dus goed voorbereiden , want Sifu geeft geen cadeaus  want dit kan alléén maar uw niveau verhogen.

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel