Nieuwsbrief November 2013


<< Terug

Geachte ,

 • Vrt Radio 1 , belde voor interview met het overlijden van LOU REED die privé leerling was van Sifu Walter Toch , en exclusief interview over de ander kant v/d beroemde zanger met z'n passie voor Tajiquan Chen , dit interview die reporter Ward Bogaerd afnam is PRIMEUR voor Belgie en zeker voor de Fans over de gehele wereld., opgenomen in Topacademie op maandag 28 oktober 2013 rond 13u45. , jullie kunnen ook interview en exclusieve foto's zien op de video's van Sifu op z'n website , die dan gelinkt is naar You Tube   www.shaolin.be

° Op het moment dat LOU REED overleed , kwam ook m'n 1e boek uit : " KUNG-FU MEESTER TREEDT UIT DE SCHADUW", daar stond LOU REED reeds vermeld in het artikel "Verwantschap traditionele Rock & Roll en Krijgskunsten. Dit boek is reeds bestseller in de Topacademie en is exclusief werk van Sifu en belichting van 50 jaar krijgskunst en welke invloeden ze hebben in moderne maatschappij enz. De boeken zijn alleen te verkrijgen bij de Sifu met eventueel handtekening , die alles in zelfbeheer doet en auteur is  . Dit boek kan ook gebruikt worden als Cadeau , aan mensen die OPEN staan voor dit bijzonder thema en zowel Krijgskunstbeoefenaar als leek daar een rode draad kunnen in vinden. Dit boek is geschreven met "Qi" (energie) en komt tot leven als men dit leest , en zo kan men op vele vragen die men zoekt één antwoord vinden , zodat de Professor het niet kan begrijpen (ofwel) , en Jan met de Pet , het direct kan begrijpen (of niet) , en is  ieder artikel een raadsel , waar men kan over mediteren , en zo ook nieuwe bevindingen kan ontdekken en de qi uit het boek al tot leven komt. Sifu weet dat dit boek een machtig onzichtbaar energiebron is , die in handen van verkeerde mensen , andere mensen kunnen manipuleren zoals o.a: politici /wetenschappers/goeroe's , die slechte intenties hebben enz. Vrees NIET , Sifu bouwde in z'n boek speciale qi codes in , zodanig dat mensen met slechte bedoelingen zichzelf verwarren  en terug naar hun vorige ego kunnen gaan , ofwel daaruit kunnen leren , maar daar vrees ik voor.

° Op 11 November is het examen dag , en Sifu begint al vroeg in de morgen , dus iedereen blokken, trainen , want Sifu heeft geen cadeaus , om zo het moeilijke kung-fu op lichamelijke en geestelijke wijze hoog te houden volgens de traditie's zoals hij leerde in China. Exclusief zal er één 1e examen plaats vinden voor de KIDS KUNG-FU , en dit uitzonderlijk is , want Sifu is al jaren met JEUGD bezig en we zitten niet in China en brug tussen het Oosten en het Westen is nog in opbouw. Door de goede aanpak & GEDULD v/d Sifu zijn er al enkele Kung-Fu panda's in aantocht , en dit EEN groot begin zal zijn voor de verdere JEUGD die in moderne maatschappij , een oude wereld kunnen ontdekken , en dit samen een toekomst kan zijn van ZICH goed te voelen en beschermd te zijn enz.

° Bekijk regelmatig NIEUWS op de website van Sifu www.shaolin.be , want aankomend op zondag 8 december 2013 , terug SPECIALE Traditionele Wapen Workshop. Schrijf U tijdig in.

Gegroet Sifu Walter Toch


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel