Nieuwsbrief Januari 2014


<< Terug

Beste ,

° Een nieuw jaar begonnen , en zo terug met goede voornemens want als men Shaolin Kung-Fu doet zijn er al enkele mensen gestopt met roken en dit positief is en stimuleert ook andere mensen en trouwens Uw geld gaat letterlijk in rook op. ° Dinsdag 14 Januari is de school bsgo Gentbrugge te Gast in de Topacademie om initiatie te volgen in kung-fu , en wie weet misschien nieuwe kandidaten ?

° Terug school die Sifu contacteerde de Bollekens school uit Gent en die zouden ook initiaties volgen in Kung-Fu in de Topacademie , waar de kinderen werden gestimuleerd door Kung-Fu Panda , en Sifu op Dinsdagen 28 Januari & 4 februari één grote Kung-Fu Panda zal zijn.

° Na de grote successen met de demo's in de Chinese gemeenschappen , is Sifu terug uitgenodigd om demo te geven in Chinees Restaurant te Heffen - Mechelen op zondag 23 februari om 15 uur. Sifu zal de mensen aanduiden , en wie zich ook geroepen voelt verwittig Sifu , eens de Groep , dan maakt Sifu de choreografie. ° De Int. Wapen Workshop met 3 Topmeesters kende enorm succes , en smaakte naar meer..

° De Wing Chun afdeling kende reeds vanaf het begin een groot succes en uiteraard met leden die ook nog eens het shaolin kung-fu beoefenen heeft dit nog een extra dimensie , want de 2 stijlen zijn verwant met elkaar uit de beroemde Shaolin Tempel.

° Regine Ruyssens staat gereed voor het 2e Deel af te leggen voor NIVEAU 3 (Zwart Lint), en HOPENDE dat ze erdoor geraakt , want men WEET nooit. Gegroet Sifu Walter Toch


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel