Nieuwsbrief Februari 2014


<< Terug

    Beste  

° Op 16 januari 2014 overleed de vormselmeter Christiane Desitter van de Sifu , die haar al 40 jaar kende , het was alsof de kosmos uiteenschudde . Al de mensen die haar kenden , wisten welke bijzondere Juffrouw ze was , en in één van haar taken als Godsdienslerares , deed ze veel goede werken en bleef altijd op de achtergrond , ze was secretaresse van de Sifu , en hielp als ik haar nodig had , ze had verschillende gaven en kon troost brengen aan vele mensen , als ze in pensioen ging , begon ze gedichten , poëzie ,sprookjes voor kinderen te schrijven, ze behaalde verschillende prijzen waaronder ze laureate werd met haar gedicht en aan de muur van Onkerzele hangt. Ze werd bestempeld als de nieuwe Guido Gezelle. Dit alles deed ze GRATIS , en haar wens was dit te verspreiden en dit allemaal tokkelde voor God , zodat iedereen de andere kant zag in een woelige maatschappij. Ik beloofde haar dat deze PARELS die ze maakte op m'n website te zetten in geval van overlijden ... . Zo kan iedereen die het wenst alles GRATIS downloaden en dit gebruiken zonder commercieel doel. Het staat op de website v/d Sifu , klik op filosofie. Iedereen veel genot aan deze bijzondere PARELS van één bijzondere Juffrouw die Sifu 40 jaar geleden ontmoette , en voor Sifu nu een andere deur opengaat en alleen verder moet ... .

° 17 Februari , was het een groot moment voor Regine Ruyssen , ze behaalde NIVEAU 3 of ZWART LINT , na 7 jaren intense trainingen in Taijiquan /Shaolin Kung-Fu en Wing Chun in groep en privé , workshops/demo/wedstrijden. Zoals iedereen weet heeft de Sifu geen geschenken , en is maar de 8ste zwarte gordel / lint in m'n reeds 50 jarige beoefening die uit de honderden kandidaten dit NIVEAU behaalden in de Topacademie. Rekening ook houdend dat ze ook 3 kinderen heeft en zelfstandig werkt , zo ZIET men dat tijd relatief is , en waar één wil is kan men véél bereiken. We mogen fier zijn in de Topacademie en één dikke proficiat , en laat dit een voorbeeld zijn voor velen.

° Zondag 23 Februari , Superdemo in Chinees Restaurant in Heffen-Mechelen. Sifu maakte een mooie choreografie en kon niet STUK gaan met de Kung-Fu Kids Yana , Renzo en Zeno , de groteren Bart , Regine ,Johan , Frank , Christophe , Robert en Sifu deden interne en externe stijlen , leeuwendans enz ... . We zaten eigenlijk een beetje in China waar 50 Chinese kindjes waren die geabdoteerd waren.De Chinezen waren enthousiast en dit reeds voor de 3e keer in korte tijd.  Impressie's te vinden op www.shaolin.be met foto's en video.

° Terug de DOE-AAN-SPORTBEURS waar Sifu reeds van in het begin bij was en dit jaar al aan de 25e editie zal zitten. Op deze beurs zijn er wel 8000 kinderen aanwezig. Zij die Sifu willen helpen contacteren me dan. Alle info vindt je op de website www.shaolin.be en klik op nieuws.

° Zaterdag 26 April , doet Sifu mee met lesgeven en demo op 2e grootste Budodag van West-Vlaanderen in Zedelgem. De moeite om kennis te maken met verschillende Meesters & diciplines. Kijk voor verder info op website www.shaolin.be en klik op nieuws of info bij Sifu.

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel