Nieuwsbrief Juni 2014


<< Terug

 

 Geachte ,

 
° Groot succes met de workshop Wing Chun en herdenking 5e Memorial Grandmaster Wang Kiu , met de Topmeesters Sifu's Johnny Rijckewaerts op 17 Mei 2014 , trouwens ook prachtige demo waar Sifu Walter Toch ook meedeed en deel uitmaakt v/h Belgische traditionele Wing Chun leraren korps,en er kwam zelf een leraar uit Parijs , Foto's kun je zien op de website v/d Sifu op de fotogalerij onder traditionele Wing Chun.
Nu aanstaande 14 Juni is er het 1e Examen voor Wing Chun in de Topacademie waar Sifu ook in de Jury zal zetelen en de Belgische leraren en uiteraard de Top Sifu's Johnny Rijckewaert , s'morgens is er een workshop van 10 tot 12u met SPECIALE nadruk op de taolu Siu Lim Tao , en in de namiddag vanaf 14u examen voor de aangeduide kandidaten , Sifu zal de kandidaten aanduiden voor de Topacademie , de workshop staat OPEN voor iedereen WELKE stijl en speciaal voor de kandidaten NIET te missen, alles gaat door in de Topacademie.
 
° Op 1 Juli is er EXAMEN Shaolin Kung-Fu voor STAP 2, Frank & Christophe zijn kandidaten en reeds in volle voorbereiding.
 
° Sifu staat uitgebreid in het boekje v/d Gentse Feesten met z'n activiteiten  en te verkrijgen vanaf 11 Juni in de krantenwinkels voor 2 euro en ook uiteraard bij Bart in de GLOBE in de Schooldreef( actief Lid Topacademie).
 
° Zondag 6 Juni zal Sifu nemen omdat hij meedoet met Bloso actie " GOED BEZIG", en is in het bezit v/d  KADER en zal dan foto nemen met Jeugd / Volwassenen / Kung-Fu /Tai-Chi / Wing Chun , uiteraard is het onmogelijk iedereen in die kader te krijgen , en zal Sifu het moment laten spreken.
 
° Terug ook 2 PARELS die slaagden in het examen voor STAP 1 Shaolin Kung-Fu , Nasser Hammour en Bert Jacquet en beide tot de laatste druppel zich gaven , en uiteraard PROFICIAT en zoals iedereen weet zijn de PROEVEN een statement wie slaagt bij Sifu en gewaardeerd wereldwijd in de Martial Arts. Er zijn nog een paar kandidaten die bijna GEREED zijn en vooral moeten werken aan de MABU en dit zich meer legt aan het spirituele in de fase van doorzetten.

 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel