Nieuwsbrief April 2014


<< Terug

Geachte

° Terug een PAREL voor de Topacademie voor Pieter-Jan Verhoye die slaagde voor STAP 3 Shaolin Kung-Fu , dit examen duurde 2 uur en 20 minuten , en voor het éérst was Pieter-Jan ook de (gelukkige) die in het programma waar de proef VERHANDELING in zit , de Sifu op moment thema kiest uit z'n boek "Kung-Fu Meester Treedt uit de Schaduw" en daar nu ook punten op geeft. Onderschat dit NIET , want dit is de Geestelijke & Spirituele kant v/d Krijgskunsten , en uit m'n ervaring bleek dat dit DRINGEND nodig was , en zo de leerlingen nog op één HOGER niveau kunnen geraken , en dit zal ingevoerd worden bij alle examens , en zij die het boek nog niet hebben kunnen het aanschaffen en zich daarin al kunnen verdiepen , en uiteraard vragen stellen aan de Sifu , die U dan op WEG kan helpen. PROFICIAT voor de geslaagde en dat velen z'n voorbeeld mogen volgen.

° De DOE-AAN-SPORTBEURS komt eraan en dit reeds voor de 25e keer  waar Sifu van in het begin bij was , dit is een HOOGDAG voor 8000 deelnemers van meer dan 200 scholen  die verschillende sporten kunnen beoefenen gedurende 3 dagen , zie info op de website van Sifu www.shaolin.be en klik op Nieuws. Zij die Sifu willen helpen UITERAARD Welkom , zo leer je ook véél , verwittig Sifu dan.

° Sifu kan niet deelnemen aan Budodag die als Docent aangekondigd was in Zedelgem , en moest keuze maken tussen andere aanbiedingen die dag op 26 April.

° 17 Mei Workshop / Demo / documentaire Guo-Lao onorthodox Wing Chun . klik ook op website Sifu www.shaolin.be en klik op Nieuws , NIET TE MISSEN en Open voor iedereen .

° Sifu is terug uitgenodigd door de Provincie Oost-Vlaanderen Sport , om initiatie te geven aan JUNIOR SPECIAL in de Gavers op 22 Mei . Als men de aandacht kan wekken van deze kinderen , is er een enorme evolutie en dit door de rijkdom van Shaolin Kung-Fu , en boeiend is  en hopend dat dit zaadje dan kan groeien.

° SPECIAL KIDS kung-fu is initiatief van Sifu en die maandelijks plaats geeft voor geselecteerden die dit niveau aankunnen , de resultaten zijn al enorm , rekening houdend dat Kung-Fu al moeilijk is , en vooral de discipline enz , en dit niet zo is als in China , waar duizenden kinderen één beweging doen. Het thema voor zaterdag 19 April van 14u tot 16u. is " Taolu klein Bodhidharma boksen", prachtige ongewapende vorm voor balans , energiewerking , coördinatie , sprongen , lenigheid , standen en waar dieren zijn in verwerkt , zoals de zwaluw enz. Sifu kijkt er al naar uit.

° De SIFU dag voor Wing Chun die gehouden werd in de Topacademie Sifu Walter Toch door Sifu's Johnny Rijckewaert kende enorm succes , lesgevers uit Frankrijk en Belgie waren aanwezig en was boeiend en leerzaam voor de Sifu , die zich ook specialiseert in het traditionele Wing Chun , alles was in het Engels en kantonees. Voor zij die Wing Chun willen bij beoefenen is het elke donderdag van 19u tot 20u30 , ideaal voor zelfverdediging en ook voor vrouwen / meisjes want het systeem is ontwikkeld door non uit de Shaolin Tempel , hier wordt brute kracht omgezet in natuurkunde enz.

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel