Nieuwsbrief September 2014


<< Terug

Geachte   

° Hier zijn we terug , en eigenlijk is de Topacademie altijd verder gegaan met trainingen enz. De Topacademie stond uitgebreid in het programmaboekje v/d Gentse Feesten met z'n 50.000 oplagen en resulteerde dat er enkele mensen kwamen opdagen waarvan enkele lid werden. 

° VTM belde Sifu terug op om mee te doen met Belgium Got's Talent , en ook zo de Jury te betrekken met z'n act over "Qi"  en dit beloofd en we zullen zien wat het wordt.

° Ik kreeg het bezoek van Grootmeester Deng Yuanhong expert in Bagua , Xing Yi , Taijquan enz .. , en reeds 60 jaar actief en China voor de 1e maal verliet , zo ben ik uitgenodigd geweest om z'n workshop's te volgen van Bagua en Xing Yi , m'n leerlinge Regine Ruyssen kreeg compliment dat ze het goed deed , voor me is dat één grote bevestiging dat ik goed bezig ben en de essentie uit die oude Chinese traditie kan overbrengen op m'n leerlingen. Deze Meester is nog van de oude stempel waar men bijvoorbeeld 1 jaar over een stand moet doen en 30 minuten moet kunnen blijven staan enz. Sifu is ook uitgenodigd om naar China te gaan , maar volgend jaar zal hij normaal gezien terug zijn in Belgie en zal de Sifu Workshop's organiseren in de Topacademie , men kan foto's bekijken op m'n website www.shaolin.be

° Van 14 tot 28 September is er de Actie "GOED BEZIG" van Bloso en Sifu ontving ook Award van "GOED BEZIG 2014" , die aan de Bar uithangt.

° 20 September is Sifu uitgenodigd door Karateclub in het Brusselse met thema : Chin-Na (klemmen) , deze actie doet de Sifu voor goed doel.

° 21 September workshop DRUKPUNTEN in de Topacademie van 14u tot 17u , zie flyer www.shaolin.be , klik op NIEUWS , en reeds doorgestuurd . Dus niet te MISSEN en OPEN voor iedereen.

° Na de Workshop 21 September examen voor Wing Chun voor Bart , Gert-Jan en John in Siu Lim Tao , succes en goede voorbereiding.

° 27 September SPECIAL TRAINING KIDS van 14u tot 16u in de Topacademie.

Groeten Sifu

Walter Toch


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel