Nieuwsbrief Oktober 2014


<< Terug

(NAAM) (VOORNAAM)

° De Bloso actie " GOED BEZIG" is zeer goed verlopen en enkele mensen hadden interesse.

° Terug 2 geslaagden in de WING CHUN afdeling v/d Topacademie , en proficiat voor Bart Van Leuven en John Seghers die slaagden in het 1e streepje met Siu Lim Tao op 21 September 2014.

° De workshop met drukpunten kende een enorm succes en grote opkomst , en voor herhaling vatbaar , idee en concept was van Sifu Walter Toch die ook Sifu's Rijckewaert uitnodigde en konden de leerlingen genieten en veel bijleren van 3 Topmeesters op 21 September 2014 in de Topacademie.

° Sifu kreeg bezoek van de VRT , om advies en les te geven met acteur en was pilootproject,  raad der wijzen moest beslissen en ging dan niet door. ( Ze weten niet wat ze missen).

° Dezelfde week kreeg ik terug telefoon voor mee te doen met " GHENT IN MOTION" en dit zou de beste propagandafilm voor Gent worden , kreeg voorkeur op Jean Claude Vandamme. Zij zaten ook in het Filmfestival van Gent. op 15 oktober was 1e draaidag in de Topacademie en kwam de jeugd eerst aan bod , de filmakers waren verbaasd over spontaniteit en kunde v/d Kung-Fu Kids van Sifu Walter Toch. Op woensdag 22 oktober zijn ze er terug , om de beginners en de gevorderden te filmen , iedereen mag vroeger aanwezig zijn en in kung-fu pak zodat iedereen gelijk is en getuigt van harmonie en discipline en tevens voor de film mooiere effecten levert.

° Speciale training voor de aangeduide Kung-Fu Kids zaterdag 25 oktober van 14u tot 16u in Topacademie.

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel