Nieuwsbrief November 2014


<< Terug

 

° Topacademie Sifu Walter Toch was geselecteerd met de foto's van Bloso "GOED BEZIG" , maar voor de puntenscore op facebook konden we niet optornen tegen tegen voetbalclubs of turnverenigingen die verschillende afdelingen hebben , en als elk z'n stem uitbrengt kun je het al raden. Maar het voornaamste was dat we er waren en TOCH goed presteerden.

° 2e Opname verliep vlot van "GHENT IN MOTION" in de Topacademie , en we bijna iemand moesten missen , den Frank , die zich voor het stokgedeelte zichzelf raakte , en gelukkig het bloed snel stolde , en zo de show must go on en werd succes over de gehele lijn. De Burgemeester is ook al begraven en kwam uitgebreid in het Nieuws, Sifu staat gereed voor 3e opnames op de stellingen v/h Sint-Baafs en deed de choreografie al met Christophe als tegenstander , gelukkig is de Sifu een ex- Para-Commando geweest en kent geen vrees in de hoogte , en Christophe is gewend voor in de bomen te krijpen. De regisseur wacht alleen nog op de toelating v/d werfleider.

°29 November speciale les met de gegradueerden v/d Kung-Fu Kids kende enorm succes met Dim-Mak of drukpunten , waar een gedeelte theorie en praktijk en dit voor de kinderen het de 1e maal in Belgie was. Na studie van de 5 elementen en hartmeridiaan , zullen we op ZATERDAG  27 December van 14u tot 16u verder doen met andere meridiaan , en korte herhaling vorige Speciale les.

° Maandag 1 December 2014 slaagden Mahesh Sharma & Nicky Malfait voor STAP 1 in Shaolin Kung-Fu , en hebben we terug 2 pareltjes die naar de gevorderden overstappen en zij uit een grote groep kwamen en volhielden en draait het in Kung-Fu ook vooral om , een dikke Proficiat .

° Opgelet de vooravonden van woensdag 24 December Kerstmis en woensdag 31 December geen les en uiteraard geen Wing Chun op donderdag 25 December en donderdag 1 Januari 2015 , en de Sifu wenst Jullie allen een Zalige Kerst & Gelukkige Nieuwjaar.

Sifu Walter Toch

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel