Nieuwsbrief Oktober 2012


<< Terug

Beste ,

Sportief Gent 2012 :

Sportief Gent kende enorm succes mede door de propaganda van Sportdienst Gent , en vooral dat het die dag SUPER goed weer was. Goede opkomst leden , en zo deden we wel 20 demos gevolgd door de leeuwendans en wel honderden mensen trokken fotos of filmden op de spontane vertoningen.


Opendeurdag Topacademie :

De jaarlijkse OPENdeur kende kende enorm succes , en zeker wel een opkomst van 60 mensen.


Workshop 1e Wudang Monnik Guan Yongxin in Belgie & Topacademie :

Dit was iets zeer SUBLIEM , en de 24 tal aanwezigen konden voelen en getuigen van een eeuwenoude Chinese Cultuur . Spijtig dat de Media er niet op af kwam , had nochtans AVS en VTM verwittigd , ze beseffen niet wat ze mankeerden , en doet me terug denken aan de Shaolin Monniken die ik naar Europa bracht en de Media miniem was , maar in Frankrijk hadden ze het begrepen en haalden alle Tv zenders en optreden in Bercy met 17000 mensen.

 


1e Clubkampioenschap KIDS Kung-Fu Topacademie Zondag 11 November 2012 vanaf 17u :

. Iedereen Welkom en GRATIS ingang.

. De KIDS doen 1 ongewapende traditionele vorm of taolu .

. De KIDS doen 1 gewapende traditionele vorm of taolu.

. Bij elke categorie zijn er 3 winnaars GOUD/ZILVER/BRONS

. Algemene Winnaar krijgt ook BEKER

. De WINNAARS krijgen ook geschenk , en IEDEREEN attest van deelname.

. Plaats Topacademie / Hoofdjury Sifu Walter Toch .


NIEUW !

Vanaf  nu DONDERDAG 4 oktober en telkens elke donderdag daaropvolgende TAI-CHI Chen & Qi-Gong van 19u30 tot 20u30. 

Dit is absoluut aanrader voor IEDEREEN , en SPECIALE promotie voor 10 lessen 100 euro inplaats van 120 euro voor beginners .

Docent Sifu Walter Toch en direkte leerling Grootmeester Chen Sitong 18 generatie  & family of Chen.


NIEUW & VERBETERING :

Het ABC Der Zelfverdediging , is nu toe aan de 2e Generatie Chinese of Oosterse Zelfverdediging.

Dit wordt de zondagmorgen gegeven en is een absolute relatering aan het klassieke Kung-Fu die op de woensdagen en vrijdagen worden gegeven. Voor degene die uit het ABC kwamen of leken blijven niet op hun honger zitten , en maken iets buitengewoons mee en kunnen ook veel NUT halen om zich te leren verdedigen en in conditie te blijven . Nu zondag was al groot succes , en voor volgende zondag zit het thema al in het hoofd v/d Sifu , en verder nog enkele honderden thema's die zullen volgen.

VEILIGHEID & GEZONDHEID zijn belangrijk en zoals ik al veel zei : de mensen zijn verzekerd tegen alles en nog wat maar zichzelf dit vergeten ze , en zo kan in een flits al je dromen of kennis /rijkdom enz... , voorbij zijn . Want veel mensen zitten nog in bepaald cocoon en denken de Politie , m'n diploma , m'n status , m'n pensioen dat beschermt me en schenkt me zekerheid , hetgeen normaal zou moeten , maar tijd is relatief en die kan te laat komen ... , en preventief zijn kan al veel voorkomen , uiteraard niet alles , anders zijn we God .


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel