Nieuwsbrief December 2012


<< Terug

Dag beste leden Topacademie , het jaar is terug bijna op het einde , en we trainen verder want Kerstmis & Nieuwjaar vallen niet op trainingsdagen. Trouwens een Zalige Kerst & Nieuwjaar 2013.

Het is ook periode van cadeau's , en reeds zoals gezegd , kunnen jullie een cadeaubon(nen) bekomen van Sifu als je vrienden of familie daar plezier mee kan doen , het is iets exclusief en ideaal om goede voornemens te hebben voor het Jaar 2013. U kan Cadeaubon(en) krijgen van 50 euro voor privéles of 12 euro groepslessen , uiteraard kan je ook iemand een abonnement schenken , de optie's zijn ruim voor Kung-Fu , Tai-Chi , Qi-Gong , Zelfverdediging , Gespreksmeditatie , Healing .

Kung-Fu / Tai-Chi is belangrijk en kan vele onbeantwoorde vragen oplossen , maar men kan 1000 excuses vinden om niet naar de training te komen , maar 1 training is minder vermoeiend dan 1000 excuses , en als men aan 1000 trainingen zou komen , zou 1 excuus minder opvallen.

Sifu Walter Toch heeft duizenden traiingen gedaan en nooit gemankeerd , dus laat dit een voorbeeld zijn voor 2013 .

Hopende dat m'n boek zal af zijn in 2013 , een belichting en  exclusief werk op bijna 50 jaar intense krijgskunsten en nooit vertoond in de Wereld en zal eye-opener worden voor leken en beoefenaars.

Groeten Sifu Walter Toch

 

 

  

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel