Nieuwsbrief Januari 2013


<< Terug

 

° Op zaterdag 19 Januari 2013 is Sifu uitgenodigd om demo te geven voor de Chinese Ambassadeur in Belgie , en zal gepresenteerd worden als 1e Westerling met graduaat van de beroemde Shaolin Tempel China 1990. Leden v/d Kung-Fu /Tai-Chi / Zelfverdediging jeugd & volwassenen die willen meedoen met toch beetje kennis , kunnen meedoen en meld U bij Sifu die dan Choreografie zal maken , en zal korte demo zijn. Plaats in de Basisschool Desiré van Monckhovenstraat 34 Gent , en start om 12 u , vertrek bij Sifu om 11u30.

° Donderdag 30 Januari is Don Bosco terug te Gast in de Topacademie vanaf 9u30 met hun leraar Johan De Cock (leerling Tai-Chi groep Topacademie), Sifu zal Kung-Fu /Tai-Chi en Zelfverdediging geven , en naar gewoonte krijgt de BESTE leerling een T-Shirt v/d Topacademie en aangeboden door Dhr De Cock Johan. Tevens mooi initiatief en belangrijke factor als pedagogische opvoeding , dat goed voor de leerlingen , de school en de samenleving is.

° De kandidaten voor STAP 1 in Shaolin Kung-Fu zijn al goed gemotiveerd en sommigen nemen privéles erbij om zeker te zijn om te slagen. Wie slaagt in de Topacademie is één referentie , want Sifu geeft geen cadeau's en zijn gegeerde kandidaten. Maar belangrijk is als men slaagt dat men met z'n voeten op de grond blijft , want de Sifu kan als geen ander U TOP maken qua Lichaam & Geest en met die waarde nederig blijven.

° NIEUW is dat Sifu nu ook examen zal geven voor de KIDS Kung-Fu , de DVD is al klaar voor hen die het willen doen. Bij de nieuwe inschrijvingen zal de DVD meegeleverd worden om technieken te leren en als ze willen, en als Sifu zegt dat ze er klaar voor zijn om examen te doen. DVD Original 20 UNIEK KINDERKUNG-FU EXAMENPROGRAMMA 30 euro , de benamingen zullen in het Chinese Pinyin zijn , die ze dan ook moeten kennen.

Gegroet Sifu Walter Toch

 


 
 
Groter Normaal Kleiner Zoeken Print Rss nieuws feed Deel